söndag 6 januari 2013

21/12 Äntligen dags att ta in granen.

Julen kom med stormsteg även iår. På fredagen innan jul var det äntligen dags att packa in familjen och åka och köpa gran. Vi brukar vanligtvis ha tall men det är inte lätt att få tag i så i år fick det bli en hederlig gran. Snön låg tjock på marken och det singlade ner stora vita tussar från himlen, riktig julstämning. Jag gick in för att hitta den bästa granen medan resten av familjen ville ta den första som granförsäljaren visade men jag letade tills den rätta uppenbarade sig. Den blev så fin! Nä vi kom hem fick den stå i duschen för att tina och fröken filur försökte dansa runt den bäst det gick;-)
Till slut hade den tinat och den fick äntligen ta plats i vardagsrummet. Tösen var överlycklig och pyntade hej vilt och sen fick vi dansa länge runt runt runt...... Så underbar julen blivit nu när man har barn, riktig julstäming för oss alla!

Det skulle gärna vara mycket av samma på samma ställe:-) Och granen har pyntats om måååånga gånger så till slut var de nedre grenarna nästa kala:-) Så idag åkte den ut, lär väl dock hitta barr fram till midsommar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar