torsdag 27 februari 2014

Inte mycket som sytts de sista månaderna men några prematurplagg har det blivit!

Vi har flyttat och renoverat och bytt bostadsort med allt vad det innebär så det har inte blivit mkt sytt på ett par månader. Jag har varit för trött och varken haft lust eller tid. Men små prematurkläder är både roligt att sy och värmer gott i hjärtat att veta att det gläder många familjer med små kämpar som kommit allt för tidigt eller som fått en kämpig start. Jag har fått två mail med bilder på små guldklimpar i kläder från Fröken Filur.

Fick detta mail i mitten av december och det värmer att få dessa fina mail.


Hej!
Vårt varmaste tack för den söta mössan och de matchande byxorna som blivit vår sons allra första egna klädesplagg. Vår son Eskil föddes helt oväntat i graviditetsvecka 30 under stormiga förhållanden den 6dec. Och vi hamnade i Uppsala pga att han drabbades av en jobbig infektion. Nu mår han äntligen mycket bättre och idag fick jag för första ggn sätta på honom "vår egna" mössa! Återigen stort tack, det värmer i hjärtat att det finns människor som dig som tänker på andra. När vi landat i vår nya roll som Eskils föräldrar skall jag försöka lära mig trikåsömmen på min symaskin och efter lite träning hoppas jag att vi också kan bidra med några plagg till insamlingarna.
Mvh Linnéa och Magnus, Eskils mamma & pappaIgår fick jag denna bild. Mössan har jag sytt. Detta är Milo som är född i v 26+6 i slutet av januari. Hoppas att allt ska gå bra för denna lilla kämpe! Han väger här och nu 1,5kg och är 39cm lång. Strumporna som ser väldigt stora ut är minsta stl från en butik. Sätter lite perspektiv på hur liten han är!!

Att få dessa bilder ger mig så mkt inspiration att fortsätta sy till insamlingarna till neo! Tack! Nu har det även tillkommit fler sjukhus som har insamlingar. Inte alla vill/får ta emot kläder pga olika anledningar men i dagsläget är det; Uppsala, Gävle, Örebro, Linköping (där har första inlämningen skett i dagarna) och i veckan blev det klart att även Huddinge är med. Så roligt att det sprider sig och att vi kan glädja fler familjer <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar